Bilder fra sandstrand

Noen ganger leter man etter bestemte typer motiv for naturbilder, men så ender man opp med å ta bilde av ting man ikke hadde planlagt. Dette skjer ganske ofte når jeg er ute og fotograferer. Noen turer til sandstrender på Karmøy har resultert i et par bilder jeg ikke hadde planlagt å ta, men som likevel har blitt liggende på minnekortet.

Det første bildet er tatt på stranda i Åkrehamn, ei strand som er meget lang og består av finkornet skjellsand. Faunaen rundt stranda er fredet, og stranda er selvsagt et meget populært mål for turister og lokalbefoldningen. Det er imidlertid begrenset med sommerdager som tillater solig og bading, men når finværet først setter inn, er strendene fulle.

Første bilde er tatt i det sjiktet av stranda der bølgene snur etter å ha kastet opp lette, ørsmå skjell.

Neste bilde er hentet fra ei lita sandstrand litt lengre sør på Karmøy. Sandvesanden er også populær, og her kom jeg over et lag litt ovenfor vannlinja der vinden hadde laget små og tette bølgemønstre i sanden.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.