Bør homofile pingviner få adoptere barn?

Overskriften på dagbladet.no føyer seg rett inn i en opphetet debatt vi nylig har hatt angående en annen art. Pingvin-saken gir neppe noen gode svar, annet enn at naturen går sin gang.

Vi hører at seks sjeldne pingviner i en zoologisk hage i Bremerhaven ikke klarte å få pingvin-avkom. Pingvinene visste antakelig grunnen fra første stund, men menneskene fant først ut av mysteriet da de oppdaget av fem av dem var hanner. Ettersom de bedrev pingvinkosing, ble tre av dem betraktet som homofile. Par-kos mellom dyr av samme art er imidlertid ikke noe nytt – eller særegent for pingviner -, og spesielt ikke dersom tilgang på eksemplarer av motsatt kjønn, men av samme art, er ekstremt begrenset.

Da svenske pingvin-damer ble sluppet inn i pingvin-gården, ble det vanskelig for noen av de homofile pingvinene å slå opp. Gleden ble da stor da ett av parene fikk mulighet til å adoptere en avvist pingvin-kylling fra et hetrofilt pingvin-par.

For den nyklekkede og avviste kyllingen var det like greit at ingen blandet seg inn. Så langt har pingvin-fedrene vist seg skikket til å ta seg av avkommet, og i pingvinenes verden er det ingen som stiller spørsmål om hvorvidt homofile pingviner skal få adoptere barn.
null
Illustrasjonsfoto: nyhetskommentar.com

This article has 10 comments so far!

 1. Vote -1 Vote +1Kjell magne
  says —

  Nei dette strider helt klart mot Guds ord. Homopingvinene bør steines øyeblikkelig.

 2. Vote -1 Vote +1admin
  says —

  Dette gjøres ikke i følge pingvinsk tradisjon ettersom svært mange pingvin-arter har meget begrenset tilgang på stein i store deler av året.

 3. Vote -1 Vote +1Nina Karin
  says —

  Er det forsvarlig å konstruere morløse pingviner på denne måten? Det neste blir vel at pedofile pingviner får adoptere!

 4. Vote -1 Vote +1admin
  says —

  Vanskelig tema du tar opp Nina Karin. Tror at det finnes noen forskrifter fra et lovmøte i Hakkebakkeskogen (jfr. Torbjørn Egner 1953) som regulerer den type adferd.

 5. Vote -1 Vote +1Fjone
  says —

  Disse bør skytes umiddelbart.

 6. Vote -1 Vote +1Joakim
  says —

  Jeg syns alle homofile vesener burde få adoptere, være seg pingviner eller mennesker.

 7. Vote -1 Vote +1Enig med Nina Karin
  says —

  Jeg er enig med Nina Karin. Denne pingvinungen blir født med et handikap.

 8. Vote -1 Vote +1admin
  says —

  Her hjelper det lite å diskutere hva som er den ideelle arktiske pingvinoppveksten. For den tyske pingvin-kyllingene var det veldig få adopsjonssøknader. Et like stort “handikap” må være at pingvinene i Tyskland er skrekkelig langt utav kurs, og nesten så langt bort fra sitt naturlige oppvekstområde som man kan komme på denne jord.

 9. Vote -1 Vote +1Robin
  says —

  Kan pingvinene ha blitt påvirket av homofile dyreoppassere?

  Finnes det lesbiske pingviner?

  Kommer de adopterte til å bli fulgt opp med krisehjelp?

  “Pupper” pingviner?

  Mange momenter her. Dette blir ikke så enkelt.

 10. Vote -1 Vote +1Nathanny
  says —

  Hehe jamen pingviner er jo ogse5 bare joderns sjoveste dyr..! Ville ve6re total fedt, hvis man kunne have se5dan en som ke6ledyr hehe

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.