Timepris for folk flest

Det er på tide på skille mellom Carl I. Hagen som politiker og Carl I. Hagen som privatperson. Jeg har imidlertid sagt tydelig i fra om hva jeg mener om Hagens patetiske avskjed med Spoheim – men da var det Hagen som politiker og hans forhold til sine kollegaer i andre parti jeg omtalte.

Vi skal være forsiktig med å vri alt som har med Frp å gjøre til noe negativt, og et fokus på Hagens timepris hos Burson-Marsteller er i så måte ikke noen sak som berører politikeren og Frp-eren Carl I. Hagen. Hvorvidt velgerne lar seg overbevise av Frp sin fantasifulle mirakel-politikk, er opp til folk flest. Man kan heller ikke komme bort fra at enkelte også vil sammenligne Frp-politikeres adferd og lønnsnivå med “folk flest”.

Når media gjør et nummer av Carl I. Hagens timepris, mener jeg at dette er en sak mellom Hagen og hans oppdragsgiver. Hagen er en markant skikkelse i norsk politikk, og han har (så og si) egenhendig reist et parti fra grunn av til å bli Norges nest største parti. Man kan være uenig med hans politiske syn, men hans politikergjerning har vist oss at han kan noe som de fleste andre ikke kan. Hvor mye han får i timelønn vil bli regulert av hva man mener hans tjenester er verdt – og det er troverdig nok langt mer enn “folk flest”.

This article has one comment so far!

 1. Vote -1 Vote +1joda
  says —

  Helt œrlig synes jeg denne time prisen er i underkant av hva en person som Carl I Hagen er verdt.
  Vi prater om prisen som blir fakturert for hans tjenester og må huske at dette ikke er 100% Hagens penger.
  Jeg er ingen FrP sympatisør på noen måte snarere det motsatte, men Skal man ha råd fra en bunnsolid høyt profilert herre og tidligere politiker prates det her om veldig lite penger sett i internasjonal sammenheng.
  Ikke glem at vinneren av us open i tennis fikk 9365120 for ca 25 timer tennis spillt i 7 matcher. Det gir en time pris på snaut 400 000 kr.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.