En ærlig Carl I. Hagen skal selge huset

Carl I. Hagen må selge huset sitt, og dermed følger også med en garasje. Denne har aldri blitt byggemeldt og ifølge dagbladet.no den ble også brukt av de tidligere eierne.

Hagen har altså ikke bygget noe ulovlig, men garasjen er likevel ulovlig. Hagen er ærlig og saklig nok til å opplyse om dette forholdet i boligannonsen. Er dette da noen sak som har noe relevans til at det er Carl I. Hagen som selger huset? Håper media på en slags oppfølger til “politikere-som-ikke-har-gått-etter-boka-når-de-har-bygget-eller-leid-ut-byginger”?

Den som kan tjene mest på slike bagatellmessige oppslag er antakelig Hagen som nå får vist sin salgsklare bolig i de største nettavisene. Media er sågar behjelpelig med å opplyse om at det er visning på huset førstkommende lørdag, søndag og mandag. Garagen kan dermed vise seg å gi god avkastning.

This article has 16 comments so far!

 1. +4 Vote -1 Vote +1Jostein
  says —

  VG har alltid vært ute etter Carl I. Hagen og FrP. Dette tar jo helt av! Hva er det som er så spesielt at dette må slås opp på første side? Hagen er ryddig og ordentlig som alltid han. Men VG forsøker å så tvil om hans hederlighet med slike idiotiske oppslag. Patetisk, VG!

 2. Vote -1 Vote +1Geir E
  says —

  Hadde det vært en venstredreid politiker hadde nok dere slått opp med store bokstaver over hvor på kanten dette var. Hagen tøyde loven til sin fordel når han bygde “vaktmesterboligen”, og han brydde seg ikke at huset han kjøpte ikke hadde en godkjent garasje. Det viser Hagen sin forakt for likhet for loven. Legg merke til at Hagen VISSTE dette.

  Hagen har da fått annonsert dette salget godt og, så enda mer eksponering synes han vel godt om. Jeg håper bare at han blir pålagt å rive slik oss normale ville.

 3. +1 Vote -1 Vote +1Birk
  says —

  Dagens viktigste nyhet dette, skjønner jeg.
  Skulle tro det var Hagen som hadde bygd den selv.

 4. Vote -1 Vote +1Duck Manson
  says —

  Who cares?! Ingen i dette land som bryr seg om Hagen har ulovlig garasje. VG driter seg loddrett ut med slikt tull som dette.

 5. -2 Vote -1 Vote +1Jo Tunheimen
  says —

  Den ufyselige typen spiller vel dypt indignert og skylder alt på den fæle staten. Få han vekk fra presidentskapet i Stortinget. Overfallet av Sponheim på valgnatta burde være nok til å få han suspendert fra alt som har med stortinget å gjøre. Han er bare en ekkel, hevngjerrig gammel stakkar.

 6. +1 Vote -1 Vote +1Hanna
  says —

  Tunheimen: Faktisk har Sponheim snakket tull om Frp hele valgkampen og nektet å samarbeide, oppført seg arrogant. selvsagt har da Carl lov å si ifra at de heller ikke vil samarbeide/være dørmatte for Venstre.
  Jeg skjønner han godt, og støtter han i sitt utsagn.
  En ulovlig garasje er ikke kriminelt, nå får Vg gi seg! Ærlig talt.

 7. -1 Vote -1 Vote +1Geir E
  says —

  Hanna: Sponheim har ikke snakket tull om frp, han har ytret sine meninger om Frp – noe han har full rett i.

  http://aftenbladet.no/innenriks/1067987/Sponheim_-__Frp_mer_ekstremt_under_Siv_Jensen.html

  Bare for å ta et eksempel. At kommentarene er av noe frp-vennlige mennesker som kritiserer sponheims ønske om å torpedere er egentlig litt morsomt, siden selv Siv Jensen har ytret plan om å torpedere den kommende rødgrønne koalisjonen.

  Nei, takk og pris har vi fire år til med edruelig politikk.

 8. +3 Vote -1 Vote +1Johan
  says —

  Geir E says: “Hagen tøyde loven til sin fordel når han bygde “vaktmesterboligen…”

  Var det Hagen som bygde den, eller kjøpte han den slik den var, godkjent for boligformål, og med tilhørende næringseiendom på samme tomt?

  Jo Tunheimen says: “Overfallet av Sponheim på valgnatta burde være nok til å få han suspendert fra alt som har med stortinget å gjøre”

  Vi kan godt diskutere Hagens siste hilsen til Sponheim, etter at Sponheim har kastet dritt om Fremskrittspartiet nærmest sammenhengende i 16 år. Suspensjon av valgte medlemmer fra Stortinget på grunn av sine meninger og utspill derimot, hører vel strengt tatt hjemme i regimer Norge normalt ikke sammenligner seg med…? PS! Hagen trer ut av Stortinget når dette settes i oktober.

 9. +2 Vote -1 Vote +1hagens økonomi
  says —

  men hvorfor kunne ikke dagbladet komme
  med denne delikate nyheten FØR valget!
  Slik at vi kunne se at de fleste av vår tillitsvlgte, eks og nåværende på Yinget, stort sett er en gjeng
  med juksemakere, selv om de har laget lovene.
  Du snakker!!!

 10. Vote -1 Vote +1Tom
  says —

  Vaktmesterboligen, og nå dette – er enda et eksempel på FrP’s mange kriminelle medlemmer. Gi Hagen den straffen han fortjener enten det er buret eller send han hjem til spania! …tenk hva han har gjort for rampestreker i Spania!?

 11. +1 Vote -1 Vote +1Aksel
  says —

  Rart med det.. Når vanlige politikere tøyer loven er frepperne de første til å kaste stein, men når en (tidligere) Frp-politiker gjør det samme skal han hylles. Men som en frepper en gang sa, dobbeltmoral er bedre enn ingen moral?

 12. Vote -1 Vote +1Jostein
  says —

  Hvorfor er det alltid samfunnstaperne som hyler høyest når noen borgelige henges ut i sosialistblekka VG?

 13. Vote -1 Vote +1mann i gata
  says —

  Han kunne jo gjort en politisk høydare av dette da. Tatt med seg media ned på kommunehuset og fått alle skjemaer og stønnet og bært seg som den ekte Frp’er han er men poengtert at han som alle andre må holde seg innenfor loven, men med Frp ville det blitt mindre byråkrati. Neida bare kjøre på og fortelle at alle andre er tullinger..
  Men det viser jo bare at det er kjeltringer og slendriander i dette partiet.
  Det er ikke så mange årene samme fyren kastet sitt private malingavfall i en søppelkontainer utenfor et hagesenter på Nøtterøy. http://tb.no/article/20050804/NYHETER/50804005

  Jeg er glad for at han nå skal gå inn og være rådgiver for næringslivet, han virker jo som en seriøs og troverdig kar…

 14. -1 Vote -1 Vote +1Metallian
  says —

  Er bare et enkelt skjema for garasje, det skulle selv CIH klart, han klarte tross alt å få en stor villa erklært som næringsbygg for noen år siden.

  Reisejukset, vaktmesterboligen, garasjen, Søviknes saken…. utrolig at HAgen slipper unna blant sine egne….

 15. +1 Vote -1 Vote +1Jostein
  says —

  Nå må snart dere imbisile lære dere å lese. Carl I. Hagen kjøpte dette huset for et par år siden. Garasjen ble bygget for mer enn 15 år siden. Hvordan kan Hagen klandres for dette? Fordi han heter Hagen? Dere minner meg om tilbakestående undermålinger hele hylekoret!

 16. Vote -1 Vote +1Metallian
  says —

  Æhhh- kanskje fordi det ble opplyst i salgsoppgaven at garasjen var ulovlig allerede da?

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.