Ari Behn blir ikke noe forbilde

Ari Behn er åpen og ærlig om hvem han er, og nå får vi vite at han både er ulykkelig og drikkfeldig.

tv2.no blir det reagert mot Behns drikkevaner. Hvorfor skulle vi la oss påvirke av Behns gin-inntak på formiddagen? Det norske folk er kloke nok til å styre sine alkoholvaner uten å bruke Behn som rettesnor.

Når vi samtidig hører at Behn ikke er lykkelig, kan man ane en sammenheng. At Behn tror at han “før eller siden” blir sparket ut hjemmefra, er et ganske usannsynlig utsagn. Er det oppmerksomhet han ønsker, eller er hans utsagn bare et spill for media? Å få innpass i nyhetsbildet har aldri vært vanskelig for Behn.

Ari Behn er seg selv lik, og det har han alltid vært. Hans kunstneriske livsstil har gitt oss et diffust og mystisk bilde av ham som person. Å tro at hans livsstil skal påvirke “den norske moral” blir derfor å ta for hardt i. Ari Behn har status på sine områder, men ikke som forbilde.

This article has 4 comments so far!

 1. Vote -1 Vote +1kallisti
  says —

  Så definisjonen av forbilde er en bimbo-gutt som kun kan fotball og ikke vet forskjell på øst og vest, og som tror thailand er afrikas hovedstad?

  Jeg tror de nevnte dette med forbilde om Jens Bjørneboe også. Hadde man fulgt hans eksempel, hadde man neppe hatt kriger.

 2. Vote -1 Vote +1Vestlending
  says —

  Nå har ikke lest annet enn de tabloide utdragene som Dagladet og VG har av denne saken på nettsidene sine, men jeg må si at for mitt vedkommende så vokser faktisk respekten for Ari Behn når han våger å stille seg fram på en så åpen måte. Fra før har inntrykket mitt vært mer av en mann som får til alt, men her nyanserer han selv denne vrangforestillingen. Ingen er perfekte, selv om vi lar oss forlede til å tro det i blant. Modig gjort, Ari Behn!

 3. Vote -1 Vote +1Drummer
  says —

  Jeg er også ofte deprimert. Gjør det meg til “kunstner”?
  Ari er en selvoppnevnt “forfatter” uten annet å bekymre seg over i livet enn hvordan han skal komme ut av denne knipa med “englebarnet”.
  I den sammenheng bør han ikke glemme at “engleprinsessen” og hennes romslige økonomi, også er hans eneste mulighet til å opprettholde et “bohemliv” på det luksuriøse nivået han er vant med. Alternativet ville nok være nærmere Knut Hamsun (ekte forfatter) sin bok “Sult”, men dette frister nok ikke “Mr.Behn”……

 4. Vote -1 Vote +1Cecilie
  says —

  Drittpreik!
  All ære til mannen for at han er såpass åpen og ærlig.

  At Ari er stemt litt lavt og tidvis kanskje tar seg en tur ned i kjelleren gjør ham heller ikke til noen større drittsekk. Det er mange av oss som er litt mørke til sinns, også ikke-kunstnere.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.