Rosenborg tullet bort festdagen

Det “å miste hodet” har vi sett litt for mange eksempler på, og jeg hadde aldri trodd at Rosenborg ville inneha slike egenskaper på festdagen på Lerkendal.

Dytting og tull innenfor 16-meteren – med påfølgende straffespark – har vi sett tidligere i høst. Det var derfor vanskelig å tenke seg at vi snart skulle få oppleve det igjen; og da på overtid i en kamp der Rosenborg “bare” hadde uavgjort mot et sultent Start-lag.

Det er lett å sitter foran TV-skjermen og gremmes over idioti, men når Rade Prica (RBK) presterer å dyttet Starts Clarence Goodson inne i straffefeltet på overtid, må det være lov å være oppgitt. Omsider ble det dermed et tap for Rosenborg. 2-3 mot Start var kanskje ufortjent, men det er fremdeles antall mål som teller – eller kanskje å ikke miste hodet.

This article has 7 comments so far!

 1. Vote -1 Vote +1taco
  says —

  Ånei du, der var helt fortjent at Start vant, du må jo være trønder.
  Dessuten skulle både Prica og Jarstein vært utvist, ingen tvil om det

 2. Vote -1 Vote +1hildrum
  says —

  taco du burde se hva som skjer før og i mellom dyttene fra rbk, tror ikke vi skulle vært så veldig overasket om det er en viss start spiller som også skulle ha et kort, med rød farge…. MAKAN til oppførsel!

 3. +1 Vote -1 Vote +1Vått Vær
  says —

  Endelig slo det sprekker i trøndesk/svensk ´attitude`. Det var deilig.

 4. Vote -1 Vote +1RBK
  says —

  helt unødvendig tå Prica, ødelægg for ræstn av Rosenborg, fans og supportera. Egentli skulla Prica hatt frispark før der, men da Øvrebø e så blind, går d som d går… Øvrebø skulla itj ha fått låv t ø dømt i Champions League, Premier League å ikke i tippeligan ein gang. Prica, som e vænn me Hamrèn, har itj nå på banen å jær vess hanj ska puff annja spællera, men som sagt skulla Prica hatt frispark først. Æ E SKUFFA..

 5. Vote -1 Vote +1taco
  says —

  he-he, masse såra bartefolk her.
  Æ ler så æ griner

 6. Vote -1 Vote +1Cosmic
  says —

  En skam for fotballnorge. At skuespill og feildømming må til for å felle Rosenborg sier vel en hel del. Og i tillegg er alle (unntatt RBK supportere selvfølgelig) inklusive journalister og TV2 i seiersrus. Jeg har studert situasjonen igjen og igjen med objektive øyne. Goodson tar springfart og løper rett inn i ryggen til Prica helt unødvendig. Dette skjer samtidig med at Jarsein tar ballen i fast grep og situasjonen er avklart. Det neste som skjer er at Prica litt irritert dytter Goodson som faller unaturlig voldsomt. Rent skuespill. Studer videoen selv. Den ligger ute flere steder. Det gjør ikke situasjonen mindre pinlig at Goodson nok en gang etter en liten dytt hiver seg bakover. Deretter kommer to Startspillere løpende til og nærmest ber Goodson spille død. Igjen pinlig. Hvis vi vil skuespill til livs må vi straffe slik oppførsel. Goodson burde vært utvist. Det var kanske ikke tilfeldig det som skjedd sist Øvrebø var i fokus? Og til slutt. Dette er ikke straffe, men frispark til Prica.

 7. Vote -1 Vote +1mr
  says —

  vel, det ser ut som om rbk-fansen ikke er så vante til å tape, men når de først gjør det er de de verste. visst man hadde øynene oppe kunne man klart se at det var Rade som provoserte Goodson med et kalkulert helspark. Så straffen var riktig og må si meg forundret at Rade ikke så rødt. og dommeren ser det han ser. Øverbø har ser ikke det vi ser, men det han ser. frispark til Rosenborg? kanskje, men i så fall frispark til start først for Rade’s hælspark. slik er det enkelt å greit.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.