Elin Gaustad er langt større enn Susan Boyle

Mange trekker paralleller mellom Elin Gaustad (x X-Factor-deltaker) og Susan Boyle. Selv Elin synes å finne visse likehtstrekk.

Susan Boyle tok verden med storm etter en uventet fremføring der forutintatte dommere nesten hadde latterliggjort henne før hun åpnet munnen. Med stor selvtilligg sang Boyle rent og klart, og hun satte alles spådommer til side. Deretter fikk vi høre Boyle synge andre sanger, men der var ikke Boyle like stødig. Falske toner skjemte et par av hennes opptredner. Deretter oppførte hun seg meget ufint overfor journalister og andre.

Elin entret podiet ydmykt og forsiktig. Hun synger ikke blare rent, men hun synger med sjel. Da Elin sang på “Camp Peters”, var hun helt fantastisk. Elin fremstår som jordnær, følsom og med en stor og ydmyk evne til å formidle.

Skal jeg velge mellom Boyle og Gaustad, er jeg ikke i tvil. For meg har Elin en langt større begavelse – og langt mer å gi.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.