Pernille seiler opp som X-Factor favoritt

I kveldens utgave av X-Factor skulle 11 deltakere bli 10. Samtlige gjorde det bedre enn sist, og nivået var gjennomgående høyt. Likevel var det noen som imponerte mer enn andre.

I klassen over 25 år er Tommy en klar favoritt, men Chand Torsvik tok et steg nærmere med en solid opptreden i kveld. Begge disse sang på norsk, noe som i seg selv ikke trenger å være en fordel. Selv om Jan Fredrik har et par sterke kort på hånden, var det Stine Terese som måtte forlate X-Factor i kveld.

Shackles var – som vanlig – suverent best av gruppene, men No Name – No Fame gjorde størst fremskritt med sin versjon av “Lollipop”.

Av de yngste, er det enda mer klart at det er en som ruver høyt over de øvrige. Pernille Svensen Øiestad synger fjellstøtt, rolig og inderlig. Hun står trygt og naturlig på scenen, og synger enkelt og vakkert med en naturlig sjarm. Ingen fakter eller sprell med stemmebåndet er nødvendig for å overbevise.

Med Pernilles fremførelse av “1000 Miles” seiler hun opp som favoritt til å gå helt til topps i X-Factor 2009. Nedenfor ser vi Pernille synge “Bacause Of You” i forrige sending.

This article has 2 comments so far!

 1. +1 Vote -1 Vote +1Jørgen
  says —

  Mulig Tommy er favoritt i den klassen, men han er så absolutt ikke best. Fyren er rett og slett kjedelig. Ikke er stemmen utpreget god heller.

  Spørsmålet er om utseende og kassegitar kan holde helt inn…

 2. Vote -1 Vote +1admin
  says —

  Du har nok rett i dine antakelser. X-faktor handler jo om mer enn bare sangstemme. Tommy har en god stemme, men utseende og sjarm har naturligvis mye å si i dette konseptet. Det er vel det som gjør Pernille til min favoritt: Hun synger nydelig og har samtidig den “X-Factoren”.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.