Pernille med fortjent favorittstempel

I dag har - ifølge TV2 - Tommy Fredvang opplevd høyere odds enn Pernille Svensen Øiestad når det gjelder utsikter til seier i X-Factor.

I kategoriene over- og under 25 år, er det to klare favoritter. Mens Tommy Fredvang seiler opp som en klar favoritt i den eldste kategorien, er Pernille Svensen Øiestad enda mer suveren i sin klasse.

Tommy gjorde ingen dårlig innsats da han sang “Me to går alltid aleina”, og han kan i så måte ikke klandres for å bli forbigått av Pernille. Det var heller det at Pernille gjorde en ekstremt god jobb med fremførelsen av “1000 miles” som har gitt utslag når det gjelder bytte i favorittsjiktet. Med sin versjon levnet hun ingen tvil omkring sin stemme og stemmekontroll. Hun utstrålte trygghet på scenen – og hun presterte uanstrengt uten artistiske “sprell”.

Oddsen avspeiler folkets mening, og med forrige opptreden i friskt minne, må Pernille regne med å være favoritt ganske lenge. Uten en potensiell utfordrer i Elin Gaustad, spår jeg en klar seier til Pernille. Nedenfor ser du en youtube-samling av det Pernille Svensen Øiestad har gjort så langt i X-Factor.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.