Bilde av Frosk – på barskogbunn

Egentlig tok jeg en tur i skogen for å fotografere piggsopp, og noen bilder av dem ble det da også. I lav høstsol var det lite lys som kom gjennom den tette granskogen, og blitsen løste seg ut på alt jeg fotograferte.

Mens jeg tok et sopp-bilde, hørte jeg raslig like ved. Jeg så en mørk skygge som landet et par meter fra meg. Jeg flyttet meg mot landingsstedet og stirret etter det jeg trodde måtte være en frosk. Du ser den kanskje på bildet nedenfor, men den var enda bedre skjult før blitsen gikk av.

frosk i granskogPå den mørke skogsbunnen var det nesten umulig å få øye på frosken der den satt helt musestille. Da jeg omsider klarte å peile meg inn på den, tok jeg også et nærbilde fra samme vinkel (som du kan se nedenfor). Frosken er ikke stor, men den fant virkelig en fin bakgrunn å kamuflere seg mot.

Frosk
Gi Kudos til denne saken!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.