Usikre friere jakter videre på kjærligheten

Det kom ingen store overraskelser i kveldens utgave av Jakten På Kjærligheten. Fire ble tre uten dramatikk, men flere friere begynner nå å tenke over alvoret.

Hos Kristian Akervold hadde frierne i utgangspunktet vært litt usikre ettersom ingen ble stemt ut ved forrige korsvei. Når en frier trekker seg, blir det vanskelig for de øvrige å vite hvem som skulle ha reist hjem ved et valg. I kveld fikk vi se at Sonja måtte forlate gården, og i så måte kunne man tro at Kristian er kommet inn i rett rytme.

Mens Kristian forteller at det bli enklere når antall friere reduseres, synes det ikke å bli så mye enklere for de gjenværende frierne. På slutten av episoden virket det som om Anita ikke var helt trygg på om de “riktige” følelsene var tilstede. Samtidig avslører TV2 at Jeanette også reflekterer omkring det samme temaet. Magefølelsen er “ikke god”, og Jeanette spår at det kan skje “uventede ting”.

Ironisk nok måtte Kristian ha en alvorsprat med en usikker Heidi, og mellom alt det usikre seiler nå Heidi opp som den sikreste av Kristians usikre friere. Med sterkt tvilende friere kan det bli ny dramatikk hos Kristian allerede før neste valg.

Nå kan man ikke klandre friere for ikke å ha de rette følelsene. Settingen er kunstig, og uvant offentlig. Det er nesten godt gjort dersom man klarer å få match under slike betingelser.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.