Disse imponerte da 9 skulle bli 8 i X-Factor

Kveldens TV2-sendte X-Factor ble en opptur sammenlignet med forrige sending.

Ingen sang direkte dårlig denne gang, og det ble vanskelig å spå utfallet. Som vanlig var det noen som gjorde det meget godt, og noen som (heldigvis) gjorde det langt bedre enn sist.

Første store overraskelse kom med Shackles som hadde mye å bevise etter sist opptreden. Det handlet om gruppens eksistens og derfor var “Survivor” et treffende valg. Denne gang satt vokalen og koreografien. Med denne opptreden gjorde Shackles det de kunne for å overleve – og samtidig overbevise. Selv dommerne var samstemte, og Jan Fredrik var imponert.

Den neste som imponerte meg, var faktisk Pernille. Hun har imponert hver gang, men jeg var usikker på hvordan hun skulle komme i mål med svenske “Måndagsbarn”. Vi fikk se en “ny” Pernille Svensen Øiestad, og selv med et nytt image klarte hun å imponere. Hun tok scenen, og igjen viste hun sin stemmekraft. Når man tror hun skal trekke pusten, bare fortsetter hun å trylle frem klokkeklare og sterke toner. Ved å se Pernille synge “Måndagsbarn”, tror jeg fremdeles at hun vinner X-Factor.

Mens mange innfridde, var jeg spent på kveldens siste deltaker; Mari Lorentzen. Med Lisa Nilssons “Säg Det Igjen”, viste Mari en helt ny side av seg selv. Her er jeg helt enig med JFK om at dette var hennes beste opptreden i X-Factor. Hennes opptreden kan du se på youtube-klippet nedenfor.

Like overraskende var det at det ble Rikke Lie som seerne – og til slutt dommerne – valgte å sende ut av X-Factor. Rikke har vist at hun har noe på scenen å gjøre, og forhåpentligvis tar hun mye positiv ballast med seg videre på en kveld som ellers ble sterk kost for henne.

This article has one comment so far!

  1. Vote -1 Vote +1yaiman
    says —

    greit at hun røyk ut..
    feit stygg.. og tok plassen til hun vi alle ville at skulle gå vidre før innledende runder..

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.