“Fortjent” avskjed med Johnsen Sisters

I kveld ble det to grupper som stod tilbake etter at TV-seerne hadde gitt sine stemmer. Shackles gjorde en god opptreden, og duellen med Johnsen Sisters var i grunn avgjort før omsangen. Søstrenes tid  i X-Factor var omme.

Det har vært stor forskjell på Shackles og The Johnsen Sisters. Jeg har flere ganger undret meg over at søstrene har klart å komme så langt i X-Factor. Søstrene mangler det særegne i stemmene, og når ordinære stemmer har problemer med å synge rent, blir det ikke stor scenekunst.

Vi kjenner også dommerne så godt, at vi visste hvem de ville velge. Selv Mira Craig må ha vært sikker i sin sak da hun avga sin stemme, og i dag var det derfor fult fortjent at Shackles med “Gimme, Gimme, Gimme fikk fortsette i X-Factor. The Johnsen Sisters bør slå seg til ro med at de kom langt, og lenger enn de fleste, i denne konkurransen.

This article has 11 comments so far!

 1. +5 Vote -1 Vote +1Chrfiore
  says —

  Det var på tide! Og Jan Fredrik har helt rett det var veldig surt hele veien!

 2. -7 Vote -1 Vote +1Antonio
  says —

  Er IKKE enig med Jan Fredrik i at det var surt.
  Men hans “elev” Tommy sang kjempesurt. Til tider helt jævlig.
  Jeg håper Pernille vinner hele dritten…

 3. -4 Vote -1 Vote +1line
  says —

  IKKE ENIG MED JAN FREDRIK! han trenger serriøst høreapparat! det var ikke surt hele veien, andre derimot!

 4. +6 Vote -1 Vote +1anonym
  says —

  Folk må jo være tonedøve dersom de ikke hører at The Johnsen Sisters synger surt! Enig med Jan Fredrik! Og ja, det var på høy tid at de røk ut! De skal være fornøyde med at de i det hele tatt kom så langt som de gjorde!

 5. Vote -1 Vote +1carina
  says —

  Jan Fredrik er den eneste i dommertrioen som virkelig VET hva han snakker om. Vi har jo alle sett hvordan det går med Kurt Nilsen! De sang surt hele veien

 6. +3 Vote -1 Vote +1carina
  says —

  Johnsen sisters sang surt altså!!!

 7. +2 Vote -1 Vote +1toalettet
  says —

  Jepp, the Johnsen Sisters og Tommy sang surt hele veien, dere må være gale i hodet om dere sier noe annet. For meg så er Tommy så kjedelig som det går ann, så jeg håper han ryker neste gang.

  Dette betyr ikke at jeg misliker de! De har gjort en god innsats i konkuransen, men det ville vært for dumt om noen andre som har gjort enda bedre innsats skulle ryke før de. Tommy burde dog ha ryki før Johnsen Sisters, men det får gå. :p

  Jepps.

 8. +1 Vote -1 Vote +1mrmr
  says —

  Jeg skjønner ikke hvordan de kom seg til oslo engang..ikke kan de synge ikke har det noen som helts sjarm,blir faktsik bare flau av å se på de..skjønner ikke at noen kan være kritisk til at de røk ut i går..håper vi slipper og høre mer fra “the johnson sisters”

 9. +1 Vote -1 Vote +1Per Jensen
  says —

  Kan ikke skjønne at Mira ikke hører hvor falskt dette låt. Er lyden ut til oss tv-seere annerledes, eller ?
  Skjerp deg ellers hører du ikke hjemme i panelet.

 10. +1 Vote -1 Vote +1Lotta
  says —

  Helt enig med Per Jensen. Skjønner bare ikke at Mira Craig ikke hørte hvor falskt dette låt… Hun har da i andre episoder gjentatte ganger klaget på sur synging hos andre, der hvor dette har vært en bitteliten bagatell, et lite øyeblikk med surhet, så klarer hun ikke å høre at disse sang surt? Merksnodige greier! De riktige røyk ut denne gang, det er sikkert! De er sjarmerende jenter, men synger ikke bra nok for en slik konkurranse. De kan sikkert gjøre det bra i karaoke-konkkurranser på lokalet, men det blir jo på et helt annet plan…

 11. Vote -1 Vote +1stig
  says —

  hmm det som er så speisielt her er at mange som skriver faktisk ikke har peiling. det som var saken med the johnsen sisters i denne runder, var ikke at de sang falskt, men at BANDET, eller rettere sagt gitaristen, spilte i feil dur. dette gjør at helheten vil høres sur ut. De sang faktisk ikke surt i det hele tatt!! men hva kan en regne med at allmennheten skal klare å høre og ikke minst forstå. av denne grunnen blir det veldig teit at mange av dere er så bastante i utsagnene deres, for dere har ikke øre for musikk når dere ikke hører dette. og bare det å basere seg på hva Jan FUCKINGS fredrik sier, er lavmålt, for det første er det hans band som spiller, og for det andre blir ikke slikt ting som at gitaristen spiller feil, tatt med i riksdekkende sendinger!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.