Både sterke og usikre følelser rundt bonderomantikken

Hos Kristian Akervold går det hett for seg i jakten på kjærligheten. Friere som trekker seg og som tviler på de viktigste følelsene har skapt hodebry for bonden. I kveldens episode av Jakten på Kjærligheten ble det igjen vanskelig.

I slike reality-serier forventes det at ekte og “rette” følelser skal spire frem foran TV-kameraene. Slikt skjer ikke ofte i slike TV-konsept; ei heller i Jakten På Kjærligheten. For Kristian var det tydeligvis vanskelig at Anita fortsatt ikke klarer å trylle frem de store følelsene. For de øvrige frierne ble det forståelig nok litt frustrerende når Anitas følelser tok så mye av Kristians tid og oppmerksomhet. Utsagn fra de øvrige to frierne tyder på at usikkerheten er i ferd med å ødelegger mer enn bare en mulig ferie med Anita.

Hos Jan Erik Kjær var det forventet at det ble et vanskelig valg. Jan Erik har tidligere tatt meget reflekterte valg, samtidig som han aldri gir uttrykk for at valg er lett. Han gav da også meget gode skussmål til alle sine friere i forkant av valget. I dag ble det ekstra vanskelig å sende hjem Ole Kristian som også fikk en reaksjon etter avgjørelsen.

Hos Clas ble det også tårer da Aina Korsvold – noe overraskende – måtte forlate gården. Aina har vært en av favorittene til å stikke av med bonden, men så er det vel igjen dette med “de rette følelsene”. Clas har – i følge seg selv – noe på gang, men han er ikke lett å lese.

Neste valg kommer til å bli svært vanskelig, men når det gjelder Kristian Akervold kan det heller bli et spørsmål om hvem av frierne som fremdeles vil velge å være med videre!

This article has one comment so far!

  1. Vote -1 Vote +1AC/DC
    says —

    Vi har vel fått med oss hvem som blir igjen hos alle 4, eller hva?

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.