Jakten på ensomheten?

Det var nesten tragikomisk å se hvordan Krisian Akervold klarte å surre det til i forrige episode av Jakten på Kjærligheten. Hans iver etter å holde på en av frierne, synes å være lite tiltalende for de øvrige to frierne.

Her drar frierne” heter det i en sak på tv2.no. Anita har opptatt Kristian med sin tvil, og i sist episode hadde hun egentlig gitt opp å mane frem de rette følelsene. Kristian kunne da ha valgt å latt henne dra og heller benyttet tiden til å ta seg av de andre frierne. Men den gang ei.

Ifølge det som vises før neste episode, synes det som om Kristian har klart å “problemløse” seg inn i problemer. Ting “slår sprekker“, forsmådde friere reiser hjem, og det blir unektelig spennende å se hvordan jakten ender for Kristian. Omgitt av friere kan han risikere å ende opp like ensom som før jakten startet.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.