Bondeproblematikk. Au da, Kristian!

Clas og Ann-Marie fant tonen i dagens utgave av Jakten på Kjærligheten, og Clas “klinte til” da sjansen bød seg. Anne-Marie var ikke like ivrig, og seansen ble kanskje vell offentlig for hennes vedkommende. Hos Jan Erik koste de seg med geiter og rødvin. Fult så lystig og harmonisk var et ikke hos Kristian Akervold.

Kristian hadde satset mye på Anita, og han var sikkert klar over at hans tidsbruk gikk på bekostning av muligheten hos de to andre frierne. Mens Anita kjørte tur, prøvde Kristian å redde stumpene (altså Heidi og Jeanette). D.v.s. at han ble enig med Jeanette om at hun fikk reise hjem før utstemmingen, mens en tvilende Heidi utsatte sin hjemreise et par timer – og så reiste hun også.

Man kan gjerne kritisere Kristian for å rote ting til, men samtidig følger han sine følelser som tydelig ble vekket av Anita. Problemet er at Kristians følelser og forhåpninger til Anita ikke er like gjensidige. Hun virker like tvilende som de “bortreiste” frierne. Iføge vg.no reiste også Anita hjem samme dag. Kristian spilte høyt og satset alt på ett kort, men han synes å ende jakten på kjærligheten med å komme tilbake til ensomheten.

This article has 4 comments so far!

 1. -1 Vote -1 Vote +1Cecilie
  says —

  Hvis det viser seg at Anita velger å bli, syns jeg virkelig synd på gutten. Han er totalt forblindet, og ser ikke hvilken sjalu drittkjerring Anita er. Beklager ordbruken, men det er fakta. Jeg er 100% sikker på at hun skapte dette dramaet med en baktanke. Hun er sjalu som bare det, og utrolig overfølsom. Ender han opp med henne, skal han jammen få slite framover.

 2. +1 Vote -1 Vote +1Bernt
  says —

  Tji hi…

 3. -2 Vote -1 Vote +1Bernt
  says —

  Kjenner til noen saanne “Kristian”‘er.
  Minner meg liksom om noen saanne snusfornuftige fedre av noen av de andre i gata som var purk og passet paa at ting gikk “riktig” for seg… Hater saanne folk, og vi har alle moett dem… Irriterende som faen!
  -”Naa roer vi oss ned, unger… Og det gjelder deg ogsaa, Bernt!”
  -”Bernt! Saant tuller vi ikke med!”
  -”Bernt! Du leker ikke gjemsel paa riktig maate! Naa oedelegger du for de andre!”
  -”Naa maa vi vaere fornuftige, Bernt! Og det gjelder deg ogsaa,Bernt!”

  Aaaah! Jeg hatet de fedrene der!
  Slik er han derre der!

  Homsene er bare speisa, og Clas er bare bonde… Fasinerende…
  Mens han siste er bare kjedelig…

  Kritian = Aekkel type…!

 4. +2 Vote -1 Vote +1kjerringa med bokstaven
  says —

  Hehe, jeg har ikke sett så mye på jakten på kjærligheten, men sa til samboeren min for en stund siden, etter å ha sett bittelitt, at han der Kristian kommer til å sitte igjen uten noen sånn som han holder på. Driver å kommanderer og nesten truer kvinnfolka jo. Jaja, jammen fikk jeg rett. Akkurat hva som førte til at alle dro vet jeg dog ikke. :p

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.