Bønder, valg og prøvekyssing

I kveld skal mye avgjøres i Jakten på Kjærligheten. Vi får noen drypp fra nyhetsbildet, men noen av overskriftene er laget mer for å forvirre enn å informere.

Kyssing har man imidlertid god kontroll på, og Clas har vi allerede sett i aksjon sammen med Ann-Marie Berge. Han forteller til tv2 at han har funnet kjærligheten, og ut fra tidligere episoder regner jeg med at kyssetreningen var et utslag av følelser for Ann-Marie.

Også Calle har “slengt med leppene”, og han har prøvekysset begge de gjenværende frierne. Det vites ikke om kyssingen blir avgjørende for valget, men det kan også komplisere et allrede vanskelig valg.

I slike serier håper vi jo at bøndene skal ende opp med å finne lykken sammen med en av frierne. Det skal mye til å få full klaff, og noen ganger skjærer det seg på oppløpet. Når det gjelder Kristian, er det nesten som man føler seg lurt. Alt gikk galt for bonden, og media gjorde store poeng av dramatikken da frierne dro. Likevel fikk vi se ham sammen med Anita i forrige episode.Var dette bare var et “blaff” før den endelige ensomheten? Samtidig bruker tv2 bilder av Anita med overskrifter som antyder at ting har gått riktig så godt for Kristian. Ikke rart at Kristian og hans familie blir gjenstand for spekulasjoner i sitt nærmiljø.

Dramatikk blir det uansett når noen må oppleve at følelser og håp ikke blir gjengjeldt, men forhåpentligvis vil jakten også få en lykkelig utgang for noen av deltakerne.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.