Jan Erik og jakten på ærligheten

Vi hørte rykter om at en av bøndene ikke kom til å ta noe valg i siste episode av Jakten på Kjærligheten. Mange hadde nok en mistanke om at denne bonden kunne være Jan Erik.

Jan Erik Kjær har hele tiden vært åpen omkring sine følelser og meget bevisst sine valg. Etter en lang jakt med mange følelser endte jakten med et valg på bakgrunn av en manglende følelse. Ingen av de frierne ble derfor tatt med på ferie. Å reise på tur med noen man ikke har de rette følelsene for var ikke aktuelt for Jan Erik. Dette var en beslutning han i ettertid ikke har angret på.

På mange måter var dette et valg som gikk litt på tvers av program-konseptet, men samtidig viste det en modig, ærlig og redelig måte å håndtere situasjonen på. Jan Erik Kjær har gjort inntrykk, og han har tilført nye dimensjoner til Jakten på Kjærligheten.

Jan Erik har kommet langt med sitt ærlige vesen, og denne egenskapen blir et sterkt kort i hans videre søken etter en å dele livet med.

This article has one comment so far!

 1. +2 Vote -1 Vote +1Bromla
  says —

  Jan Erik er en vakker mann,da mener jeg det han har inni seg.Så ærlig,så full av respekt for de han er sammen med,så flink til å uttrykke seg,ydmyk og i det hele tatt et veldig flott menneske.
  Det står respekt av hans måte å velge på i siste prgr.

  Jeg håper Ole Kristian kommer tilbake på gården hans jeg da,han skulle aldri blitt sendt ut.
  Ser i Dagbldet at Jan Erik har fått seg ny kjæreste,er det Ole Kristian tro??Tror det var noe mellom dem som desverre ikke fikk gro fram siden han ble sendt hjem.
  Lykke til!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.