Full klaff i Jakten på Kjærligheten

Å reise på ferie for “å bli bedre kjent”, var ikke en nødvendighet for Clas Kvisler. I de siste episodene av Jakten på Kjærligheten har vi sett en offensive Clas, og det var ikke noen overraskelse at “love was in the air”.

Ann-Marie har ikke gitt så mange svar på Clas sine tilnærminger, men i siste episode fortalte hun Claus at også hun hadde fått “de rette” følelsene. For Clas var det derfor enkelt å ta valget litt på forskudd, og turtelduene hadde funnet tonen allerede før ferieplanene fra TV2 ble forelagt dem.

Jammen fikk vi ikke også se et klipp av neste episode der Clas går ned på kne for Ann-Marie. Hva hun svarer på frieriet, vites ikke, men jakten på en partner må ha gått over all forventning for Clas. – Jeg fant dama i mitt liv, sier han til vg.no. Å finne den rette gjennom et TV-program synes vanskelig, men for Clas og Ann-Marie synes det å være full klaff.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.