Bilder av Vinni

Under årets Sluserock i Lunde fikk vi høre en opplagt Vinni (Øyvind Sauvik) som virkelig kunne kunsten å engasjere publikum. Stemningen steg ytterligere når han fikk med seg publikumere til å synge med på Lonesome Traveller. Nedenfor ser du noen bilder av Vinni tatt under Sluserock 2011. Der fikk publikum også se Mo, Atle, Tone Damli m.f. Foto: nyhetskommentar.com.

Vinni ser fotografen

Vinni ser fotografen

Vinni

Vinni

Vinni på Sluserock

Vinni på Sluserock

Vinni nesten i hel figur

Vinni nesten i hel figur

Du må gjerne bruke bildene herfra, men link da tilbake til denne posten når du oppgir kilde.

This article has one comment so far!

  1. +1 Vote -1 Vote +1Pernille
    says —

    Hei jeg er din aller største fan! Jeg så på deg på sluserock sto på enden av scenen og fikk akkurat kommet nær hånden din !! Skal se på deg i år på Tønsberg-messen, kommer til å stå i kø skal komme aller først! Jeg satt på pc-en og så på hvem som skulle komme på messa så hadde jeg også besøk av en venninne, hun begynnte å lure da jeg begynte å skrike å til slutt å grine, p.g.a at du skulle komme på messa, hun sa jo men så fint da, men er det noe å gråte over du får jo sett ditt største idol får tredje gang!! Håper du skriver tilbake…hilsen Pernille Læret!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.