En rett venstre fra Thommessen

You are currently browsing comments. If you would like to return to the full story, you can read the full entry here: “En rett venstre fra Thommessen”.

This article has 4 comments so far!

 1. Vote -1 Vote +1Reggie
  says —

  Venstre hadde aldri overlevd uten Sponheim. Hva hadde partiet vært uten han?

 2. Vote -1 Vote +1julle
  says —

  Jeg har hatt “gleden” av å støte på Thommesen i næringslivet. Jeg ble overrasket og dypt skuffet over mannens uredelighet og manglende moralske ryggrad. Det er morsomt at Thommesen anklager Sponheim for bare å ville mele sin egen kake, og for å falle andre i ryggen. På seg selv kjenner man andre! Venstre er heldige som ble kvitt ham.

  Når det skal sies, så virker Sponheim også å være en uspiselig type. Hvordan kan det egentlig ha seg at sympatiske lille Venstre tiltrekker seg så mange drittsekker?

 3. Vote -1 Vote +1Støtter_Lwnng
  says —

  Støtter lwnng.

  Også støtt på Olaf i jobbsammenheng, og når en mann prøver å anvende politisk medie-retorikk i sitt daglige liv, fremstår han blant de mer oppegående som intet mindre enn en selvopptatt superegoist med lite/ingen empati eller evne til å se lenger enn sin egen buksesmekk.

  Nei jeg tror Lars har hatt en tøff jobb med å prøve å få resten av Norge til å se Thommesen for den han er. Olaf er kjempesympatisk i media og et dårlig dårlig menneske bak lukkede dører.

 4. Vote -1 Vote +1Mustafa
  says —

  Tatt i betraktning av at det nok er en hel del folk pe5 “hf8yresiden” som ikke f8nsker seg Frp i reginrjeg, se5 tror jeg det er et sjakktrekk av Sponheim e5 si nettopp det han sier.Meningsme5lingene tyder vel iallfall ikke pe5 at det har sendt Venstre mot sperregrensen. Jeg har hf8rt ordet KrF og sperregrense nevnt, men siden jeg bor midt i tjukkeste KrF-land tror jeg det me5 ve6re en myte ;) .Det alt dette egentlig avslf8rer er at det ikke finnes to blokker i norsk politikk som alle partier kan puttes inn i. Pe5 en del omre5der ligger jo Hf8yre og Arbeiderpartiet ne6rmere hverandre enn Hf8yre ligger ne6rt Frp. Pe5 andre omre5der ligger Frp et helt solid stykke til venstre.Derfor er det ogse5 tf8vete e5 late som om man stemmer pe5 en “blokk”. Man stemmer pe5 partier. Stemmer man pe5 Venstre stemmer man pe5 Venstre. Punktum.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.